Motorrijbewijs Service Limburg

Motorrijbewijs Service Limburg kosten

Welke motorrijopleiding is het meest geschikt en past het beste bij mij? Hoe snel kan ik mijn motorrijbewijs halen en hoeveel rijlessen heb ik nodig, wat gaan de totale kosten bedragen? Op al deze vragen wordt tijdens en na afloop van de rijtest antwoord gegeven. Tijdens de vrijblijvende proefrijles wordt gekeken hoe je feeling en aanleg is voor het motorrijden, wat je rijtechnisch al beheerst, wat je leersnelheid is en hoe je individuele prestaties zijn. Op alle vragen kan jouw vaste en deskundige rijinstructeur je antwoord geven.

Kostenoverzicht

Rijtest voor de motor€ 85,00
Uitgebreide rijtest voor de motor€ 125,00
Losse motorrijles€ 49,00
CBR onbeperkte examengarantie 12 maanden€ 75,00

Complete theoriecursus inclusief de gestelde examenvragen, theorie-examen en examengarantie slechts € 99,00

Afhankelijk van je rijervaring en technische aanleg kan je bij Motorrijbewijs Service Limburg al een rijopleiding volgen vanaf € 975,00 inclusief 10 rijlessen van 50 minuten en de rijexamens AVB en AVD

Overige prijzen op aanvraag.

Mede door de kennis van Motorrijbewijs Service Limburg en ruim 35 jaar ervaring in het verzorgen van rijopleidingen voor de auto, motor, aanhangwagen en de bromfiets zijn we ervan overtuigd dat we maatwerk en een goede service kunnen verzorgen voor een voordelige prijs en met een hoog slagingspercentage van circa 85%. Lees verder over de rijopleiding die je wilt volgen en maak eventueel gebruik van onze mogelijkheid om de cursus gespreid te betalen. Meld je nu aan voor de vrijblijvende rijtest naar keuze of vul het aanmeldformulier in, dan zorgt Motorrijbewijs Service Limburg ervoor dat je snel je motorrijbewijs zult halen.