Motorrijbewijs Service Limburg

Behaal snel het motor rijbewijs in 2 tot 8 weken!

Motorrijschool Motorrijbewijs Service Limburg biedt naast de reguliere motor rijlescursus ook een spoed opleiding voor het motorrijbewijs aan. Deze snelcursus met motorrijlessen voor het motorrijbewijs met spoed te halen is erg populair omdat de mogelijkheid bestaat om in een door je zelf aangegeven korte periode het motorrijbewijs snel te halen.

Motorrijbewijs Service Limburg verzorgd de spoedopleiding motorrijlessen met een spoedcursus motorrijbewijs in de regio’s Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Heythuysen, Hoensbroek, Kerkrade, Maastricht, Nederweert, Parkstad, Roermond, Simpelveld, Sittard, Stein, Susteren, Venlo, Venray of Weert. Tijdens deze spoedcursus motorrijbewijs krijg je op een intensievere wijze motorrijlessen, doordat de lessen korter op elkaar gepland zijn. Je leert veel meer in een kortere periode. Dat scheelt je tijd en geld. Om te kunnen starten met de snelcursus motor rijbewijs dien je in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B of een theorie certificaat voor de motor.

Iedere spoedopleiding voor het motor rijbewijs begint bij motorrijschool Motorrijbewijs Service Limburg met een 100 minuten durende rijtest waarvan de kosten € 85,00 bedragen. Bij deze vrijblijvende rijtest maak je kennis met de vaste rijinstructeur, hij zal kijken hoe je feeling is voor het motor rijden, hoe goed je leersnelheid is en hoe je individuele prestaties zijn. Na de rijtest weet je hoe kort de rijopleiding gaat duren, hoe snel je kunt afrijden voor je beide rijexamens AVB en AVD en wat de kosten van de complete cursus zijn. Op deze manier levert spoedopleiding Motorrijbewijs Service maatwerk met een hoog slagingspercentage van ca. 85% en weet je daardoor snel waar je aan toe bent! Start je met 2 personen ontvang je nog een extra korting van € 50,00 per persoon.

Motorrijbewijs Service Limburg

Het praktijkexamen AVB en AVD

Bij aanvang van de snelcursus voor het motor rijbewijs bij Motorrijbewijs Service Limburg staan de examendatums voor het AVB en AVD al gepland. Deze kan je na de rijtest direct laten vastleggen. De versnelde motor rijopleiding is reeds mogelijk vanaf 2 - 8 weken, je kunt direct starten met het nemen van de motorrijlessen. Je krijgt motorrijles van een vaste ervaren rijinstructeur die je op de weg volgt met een volgmotor BMW RT 1200. Hierdoor leer je veel meer in een korte tijd en is de slagingskans bij het AVD gedeelte circa 85%.

Motorrijbewijs Service Limburg streeft ernaar dat je uiteraard snel en veilig de eerste keer slaagt voor je motorrijbewijs. De motoropleiding krijg je volgens een efficiënt lesplan. Je leert met zo weinig mogelijk motor rijlessen snel alle vaardigheden die van je op de examens AVB en AVD worden verwacht. Voor de gehele rijopleiding geven we je dan ook de garantie dat je heel goed bent voorbereid om de eerste keer te kunnen slagen voor je motorrijbewijs!

Motorrijbewijs Service Limburg

De kosten

De spoedopleiding voor het motor rijbewijs zijn er al vanaf € 975,00 inclusief 10 motorrijlessen van 50 minuten en de beide praktijkexamens AVB en AVD. Start je met 2 personen ontvang je nog een extra korting van € 50,00. Naar wens kan er een examengarantie worden bijgekocht tegen een beperkte meerprijs van € 75,00. De prijs van de losse rijlessen bedraagt € 49,00 per 50 minuten.