Motorrijbewijs Service Limburg

Motorrijbewijs Service Limburg stappenplan motorrijles!

Nooit meer in de vervelende file staanof lekker touren door het prachtige landschap! Geniet van het heerlijke gevoel van vrijheid dat je overal krijgt met het halen van je motor rijbewijs. Motorrijden is wellicht de leukste manier om je in het verkeer te verplaatsen en geeft je mega energie! Of je nu woont in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Heythuysen, Hoensbroek, Kerkrade, Maastricht, Nederweert, Parkstad, Roermond, Simpelveld, Sittard, Stein, Susteren, Venlo, Venray of Weert, je kunt eenvoudig in 3 stappen voordelig en snel je motorrijlessen voor de A1, A2 en de A categorie volgen bij Motorrijbewijs Service Limburg waarbij je kunt kiezen voor een normale rijopleiding, een spoedcursus motorrijbewijs van 2 – 8 weken of een motorrijleskamp van 5 dagen of in 2 weken.

1. De motor rijtest

Nadat je alle informatie van Motorrijbewijs Service Limburg hebt ontvangen zal er een rijtest van 100 minuten met je worden afgesproken. De kosten van de vrijblijvende rijtest bedragen € 85,00. Om deze rijtest te kunnen volgen dien je in het bezit te zijn van je B rijbewijs of een geldig theorie certificaat. Je vaste en zeer ervaren opleider kijkt tijdens de rijtest hoe je feeling en technische aanleg is voor het motor rijden, hoe je leersnelheid is en hoeveel motorrijlessen je nodig hebt om de eerste keer te kunnen slagen voor je motor rijbewijs.

Motorrijbewijs Service Limburg

2. De versnelde Motorcursus

Je weet bij motorrijschool Motorrijbewijs Service Limburg na afloop van de rijtest waar je aan toe bent, wat de kosten van de complete motor rijopleiding gaan bedragen en hoe snel je het motor rijbewijs kunt halen. Daardoor neem je bij Motorrijbewijs Service Limburg nooit teveel motorrijlessen. Afhankelijk van jouw rijervaring kun je een spoedopleiding motorrijbewijs met de rijexamens AVB en AVD al volgen vanaf € 975,00 die je per bank of contant eventueel in termijnen kunt voldoen. Naar wens bestaat de mogelijkheid om een examengarantie bij te kopen voor slechts € 75,00.

Na de proefles kan je zelf kiezen uit een normale motorrijopleiding waarbij je zelf het tempo van de cursus bepaalt, of naar eigen wens voor een spoedcursus motorrijlessen . Indien je bij Motorrijbewijs Service Limburg snel en goedkoop je motorrijbewijs in 1 week, 10 dagen of in 2-8 weken wenst te halen kan je de motorrijlessen volgen bij onze deskundige motorrijschool met een hoog slagingspercentage van circa 85 %.

De rijlessen voor de AVB en AVD worden gegeven met de KTM Duke 125, de Yamaha XJ6, alle voorzien van ABS en eventueel verlaagd. De motorrijlessen krijg je van een vaste en deskundige rijinstructeur die je volgt met een BMW RT 1200 volgmotor. Hierdoor leer je veel meer leerstof in een korte tijd en kan je op een doelgerichte en efficiënte manier naar een goed resultaat toe werken. Alle cursisten ervaren deze manier van motorrijles krijgen als zeer leerzaam en erg prettig en slagen vaak direct!

Motorrijbewijs Service Limburg

3. De motorrijexamens AVB en AVD

De spoed motorrijlessen krijg je bij Motorrijbewijs Service Limburg volgens een efficiënt lesplan. Je leert met zo weinig mogelijk motor rijlessen snel alle vaardigheden die op de rijexamens van je worden verwacht. Afhankelijk van je wensen worden de rijexamens na afloop van de rijtest al voor je gereserveerd. Voor het spannendste gedeelte van de rijopleiding, de examens AVB en AVD, geven we je de garantie dat je heel goed bent voorbereid om direct te kunnen slagen voor je motorrijbewijs, maatwerk dus. Dat bewijst tenslotte ons jarenlange slagingspercentage van ruim 85%!