Motorrijbewijs Service Limburg

Motorrijbewijs Service Limburg motor rijopleiding!

Bij motorrijschool Motorrijbewijs Service Limburg kan je naast een spoedopleiding of een rijleskamp voor het motor rijbewijs ook kiezen voor een normale rijopleiding. Je kan losse motor rijlessen nemen en deze na afloop betalen. Echter geven we je het advies om de motor rijlessen in pakketvorm te nemen zodat je direct weet waar je aan toe bent, hoeveel motorrijlessen je dan ook nodig hebt en wat de kosten zullen gaan bedragen om het motor rijbewijs de eerste keer te kunnen gaan halen. Daarnaast kan je van de mogelijkheid gebruik maken om de cursus gespreid in termijnen te betalen en ontvang je ook € 50,00 extra korting in het rijlespakket op maat.

De motor rijopleiding start bij motorrijschool Motorrijbewijs Service Limburg met een vrijblijvende proefrijles van 100 minuten. De kosten van deze rijtest bedragen € 85,00. Bij de rijtest maak je kennis met je vaste rijinstructeur, hij zal al je vragen beantwoorden, kijken hoeveel motor rijlessen je nodig hebt en wat dan de kosten van de motorrijopleiding zullen gaan bedragen. De reguliere motor rijopleiding kan bij Motorrijbewijs Service Limburg plaats vinden op alle werkdagen van 08.30 – 21.00 uur en op zaterdag van 08.00 – 17.00 uur. De praktijk rijexamens AVB en AVD kunnen in overleg worden ingepland.

Motorrijbewijs Service Limburg

De motor rijlessen om het motor rijbewijs te kunnen halen kunnen worden gevolgd vanuit de regio’s Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Heythuysen, Hoensbroek, Kerkrade, Maastricht, Nederweert, Parkstad, Roermond, Simpelveld, Sittard, Stein, Susteren, Venlo, Venray of Weert. De rijlessen kunnen worden gevolgd op een lichte en zware categorie motor voor de A1, de A2 en de A categorie.

De kosten van een losse motor rijles van 50 minuten bedragen € 49,00.