Motorrijbewijs Service Limburg

Behaal supersnel het motorrijbewijs in 5 of 10 dagen!

Als enigste motorrijschool verzorgt Motorrijbewijs Service Limburg een perfecte verkorte rijopleiding voor het motor rijden in de vorm van een motorrijbewijskamp binnen 1 week. Vanwege de compactheid en de goede uitgestippelde werkwijze van deze vorm van spoed motorrijlessen krijg je alle onderdelen van het motorrijden snel onder de knie, heb je minder motor rijlessen nodig en ben je optimaal voorbereid voor je rijexamens AVB en AVD om de eerste keer te kunnen slagen voor je motorrijbewijs. Je kunt deze unieke versnelde motor opleiding volgen in de vorm van een motorrijleskamp in 1 week of dat je de beide delen splitst in 2 keer enkele dagen intensief motor rijles met een hele hoge slagingskans van circa 85%.

Motorrijbewijs Service Limburg

Werkwijze Motorrijbewijskamp

Of je nu woonachtig bent in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Heythuysen, Hoensbroek, Kerkrade, Maastricht, Nederweert, Parkstad, Roermond, Simpelveld, Sittard, Stein, Susteren, Venlo, Venray of Weert, het rijbewijskamp voor het motorrijbewijs is voor iedereen die 18 jaar en ouder is en in het bezit is van een geldig theorie certificaat of rijbewijs B voordat deze aan de cursusdagen gaat beginnen. Deze perfecte motorrijopleiding is de ideale en snelste wijze om je spoed motorrijbewijs vanaf je 18e jaar te halen!

Het motorrijbewijs leskamp bestaat uit drie gedeelten, te weten:

De rijtest

Om in te schatten binnen hoeveel lesdagen je het motorrijbewijs kunt halen, wordt er gestart met een rijtest voor deze spoedopleiding voor het motorrijbewijs in 1 week. De kosten van deze 100 minuten durende vrijblijvende rijtest bedragen € 85,00. Er wordt gekeken hoe je aanleg en ervaring is voor het voor het motor rijden, hoeveel motor rijlessen je nodig hebt, binnen hoeveel lesdagen je het motor rijbewijs kunt halen en wat de kosten gaan bedragen. Op deze manier word de motor rijopleiding persoonlijk op je afgestemd en word er maatwerk geregeld. Tevens maak je kennis met je vaste rijinstructeur die je zal begeleiden tot en met de beide rijexamens.

Motorrijbewijs Service Limburg

De motor rijopleidingsdagen

Je kunt vervolgens zelf aangeven wanneer je tijd hebt om deze motorrijopleiding te kunnen volgen. Motorrijbewijs Service Limburg zoekt direct samen met je in die gewenste periode de praktijkexamendatums AVB en AVD alsmede optioneel ook het theorie examen. De lesdagen worden dan voor de beide rijexamens gepland zodanig dat je direct na de laatste motorrijles aansluitend kunt afrijden voor je rijexamens. De rijlessen worden gegeven van 08.45 uur tot 16.00 uur en eventueel ook in de middag en avond.

De prijzen van deze snelcursus motor rijbewijs zijn er vanaf € 975,00 inclusief 10 motorrijlessen van 50 minuten en de praktijkexamens AVB en AVD. Naar wens kan je een examengarantie bijkopen voor slechts € 75,00 Indien je start met 2 personen ontvang je nog een extra korting van € 50,00!

Het CBR praktijk examen

Voor het laatste gedeelte van je motor rijopleiding, de beide praktijkexamens AVB en AVD, geven wij jouw de zekerheid dat je 100% bent voorbereid om in één keer te kunnen slagen voor je motorrijbewijs. Dat bewijst onze ruim 35 jarige ervaring en ons hoge slagingspercentage van 90% voor de AVB en 85% voor de AVD opleiding.

Motorrijbewijs Service Limburg

Overige informatie

Wanneer je bij Motorrijbewijs Service Limburg een motorrijbewijskamp van 1 week of twee keer 2 dagen wilt gaan volgen en van ver komt, bestaat de gelegenheid voor een goede en betaalbare overnachting voor € 69,00 per nacht voor een 2 persoonskamer met gratis wellness voor 2 personen! Uiteraard ben je vrij om van deze mogelijkheid tot overnachting gebruik te maken, afhankelijk van je woonplaats.