Motorrijbewijs Service Limburg

Test je rijvaardigheid met de vrijblijvende rijtest!

Welke motoropleiding past het beste bij mij en wat zijn de totale kosten? Hoeveel motorrijlessen heb ik nodig en hoe snel kan ik mijn motorrijbewijs halen?

Op alle vragen wordt na afloop van de rijtest antwoord gegeven. Tijdens de vrijblijvende rijtest wordt gekeken hoe je feeling en technische aanleg is voor het motorrijden, hoe je leersnelheid is en hoe snel je kunt afrijden voor de rijexamens AVB(bijzondere verrichtingen) en AVD(verkeersdeelname). Je krijgt een vaste rijinstructeur die je de hele motorrijopleiding zal begeleiden en je vaste aanspreekpunt is.

Het voordeel van de proefles bij MotorrijbewijsService is dat je snel weet hoeveel motor rijlessen je nodig hebt en wat de kosten van de rijopleiding gaat bedragen. Als je een versnelde motorrijopleiding wenst te volgen worden de rijexamens AVB en AVD direct voor je gereserveerd en weet je vooraf hoelang de spoedcursus motorrijlessen gaat duren. Je weet dus direct waar je aan toe bent en worden al je overige vragen verder beantwoord, maatwerk is dus gegarandeerd.

Motorrijbewijs Service Limburg

Het komt er op neer dat Motorrijbewijs Service Limburg je een voordelige motorrijopleiding op maat biedt, en dat scheelt je tijd en geld! Optimaal op jouw persoonlijk afgestemd en eventueel voorzien van een complete theoriecursus met alle CBR gerichte examenvragen, theorie examen A en een examengarantie. Start je de rijtest met 2 personen ontvang je nog een extra korting.

De kosten